CC AFTER EFFECTS

23/11/2021
Online-kursus

After Effects

Med After Effects kan du skabe liv i dine & andres grafikker og derved producere kreativt & engagerende indhold til sociale og digitale medier.

Dette introkursus er for dig, der har stor erfaring med at arbejde i InDesign, Photoshop og Illustrator, og som gerne vil opgradere dine kompetencer til at kunne producere kreative animationer og Motion Graphics. 

Du får et godt overblik over det populære program og dets vigtigste funktioner og værktøjer. Vi har fokus på at importere grafik fra fx Photoshop og Illustrator, hvorefter du lærer, hvordan du giver dine grafikker liv med simple animationsteknikker. 

På dette introkursus får du desuden styr på, hvordan du eksporterer dine produktioner i After Effects i de rigtige formater, så du kan dele din levende grafik som video, GIF, eller et element i en større videoproduktion.

Centrale emner på kurset:
• Import af video og grafik
• Få styr på Keyframes
• Tekstanimation og masker
• Gennemgang af animationsformer
• Klargøring og distribution

Kurset leveres af Softworld med en højt kvalificeret Adobe-certificeret ekspert med stor brancheerfaring. Undervisningen er derfor ikke bare gennemgang af software, men tager udgangspunkt i reelle produktioner og giver inspiration til nye måder at designe i programmet.

Du får selvfølgelig adgang til kursusmaterialet i pdf. 

 

Målgruppe
For grafikere og designere der til dagligt arbejder i Adobe-programmer som InDesign, Photoshop og Illustrator. Kendskab til After Effects er ikke nødvendigt.

Tid & sted
23. november kl. 9-12
Online-kursus

Pris
Medlemmer af Creative Club: 500 kr.
Øvrige: 1.200 kr.

Tilmeldingsfrist
17. november // Max. 12 kursister

Tilmeldingen er bindende. Du kan omkostningsfrit melde afbud tre hverdage før. Pladsen kan dog overgives til en anden fra samme virksomhed.

JEG VIL GERNE

tilmeldes

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af GRAKOM