Cc Event Vinderbureauer 1200X800px

24/04/2020
Webinar


(AFHOLDT EVENT)

Vinder-bureauernes DNA

Hvorfor kommer nogle bureauer bedre ud på den anden side efter en krise end andre?

Corona-krisen rammer danske bureauer over en bred kam. Sidste gang den danske bureauverden blev ramt af en recession var under finanskrisen. Under og i årene efter finanskrisen var der dog nogle bureauer, som klarede sig bedre end alle de andre. De var finanskrisens vinderbureauer.

Hvad var det karakteristiske ved disse vinderbureauer? Hvad var det lige i deres DNA, der gjorde, at de lykkedes så godt? Og kan man tale om en decideret formel, der sikrer succes?

Det blev undersøgt i et studie af bureauerne. Og der er tre faktorer, der kan forklare deres succes. Nøgleordene er et godt rockband, et pindsvinekoncept og et skarpt fokus på den tre-dobbelte bundlinje. Det lyder måske skørt, men kombinationen af disse tre elementer udgjorde faktisk opskriften på bureauer, som vækstede tre gange mere end markedet under og efter finanskrisen.

På webinaret kan du se eller gense Henrik Jensen fra Brandse & Co fortælle mere om vinderbureauernes DNA, og hvad der gør et bureau til et vinderbureau. Henrik stod bag studiet sammen med MyResearch og Bureaubiz i 2014.

 

JEG VIL GERNE

se webinaret

Udfyld formularen og få tilsendt link til at se webinaret.

En del af GRAKOM