Adobe Premier Rush

27/04/2021
Online-kursus

Adobe Premiere Rush

Lær at arbejde med tidslinjen, animationer, grafik og effekter.

Videoredigering har altid være en kompliceret affære, pga. de mange funktioner, som programmerne har tilbudt. Adobe Premiere Rush er en light udgave af Premiere Pro programmet, hvor mulighederne skåret ned til de funktioner, du har brug for i forhold til redigering og produktion af video til de digitale medier.

På dette online-kursus lærer du at arbejde med tidslinjen, animationer, grafik og effekter. Du bliver også i stand til at publicere det færdige resultat til fx YouTube eller Instagram.

Underviser Gert Laursen
Gert er indehaver af Advice360 og har arbejdet i kommunikationsbranchen siden 1993. Siden 2007 har han været selvstændig og udover produktion af kataloger, bøger og lignende, afholder han kurser og seminarer for virksomheder. Det er specielt optimering, forenkling og automatiseringen af produktionen, som er hans fokus. Gert udvikler scripts til brug i InDesign og Photoshop og skriver lærebøger om grafisk produktion til brug på flere uddannelser.  

Bemærk
Kurset bliver afholdt som et online-kursus, hvor du får mulighed for at afprøve de ting, som underviseren gennemgår. Vi bruger programmet Zoom, som du skal have installeret før start. Der er plads til 14 kursister på holdet.

Ca. en uges tid før kursusstart får du tilsendt yderligere oplysninger omkring login og afvikling af kurset. 

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte underviseren, Gert Laursen, på info@advice360.dk eller telefon 2360 8433.

 

Målgruppe 
Alle der arbejder med grafisk design. 
Det er et introkursus til videoredigering, som ikke kræver kendskab til til Premiere Rush.

Tid
27. april kl. 9.00-13.00

Sted
Online-kursus
Linket sendes dagen før

Pris
Medlemmer af Creative Club: 500 kr. 
Øvrige: 1.200 kr. 

Tilmeldingsfrist
26. april // Max. 14 kursister

 

JEG VIL GERNE

Tilmeldes

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af GRAKOM