Adobe Dimension

19/01/2021
Online-kursus

Adobe Dimension

Bliv knivskarp på funktionerne i Adobe Dimension.

Adobe Dimension er et fantastisk program til at visualisere fx logoer eller emballagedesign på 3d-modeller. 

Du vælger en 3d-model, placerer dit design på modellen, vælger materiale, baggrund og lys fra det indbyggede bibliotek. Find den rette vinkel og lad Dimension lave en super realistisk produkt mockup til dig eller din kunde.

På dette online-kursus ser du, hvordan du arbejder med 3d-modeller fra programmets bibliotek, hvor du kan finde flere modeller på nettet, hvordan du placerer dine egne layouts på modellerne, og hvordan du arbejder med lyssætning og baggrunde.

Og endelig ser vi på, hvordan du laver en ultra realistisk rendering til præsentation eller viderebearbejning i Photoshop eller en 3d-model, der kan vises på nettet.

Underviser Gert Laursen
Gert er indehaver af Advice360 og har arbejdet i kommunikationsbranchen siden 1993. Siden 2007 har han været selvstændig og udover produktion af kataloger, bøger og lignende, afholder han kurser og seminarer for virksomheder. Det er specielt optimering, forenkling og automatiseringen af produktionen, som er hans fokus. Gert udvikler scripts til brug i InDesign og Photoshop og skriver lærebøger om grafisk produktion til brug på flere uddannelser.  

Bemærk
Kurset bliver afholdt som et online-kursus, hvor du får mulighed for at afprøve de ting, som underviseren gennemgår. Vi bruger programmet Zoom, som du skal have installeret før start. Der er plads til 14 kursister på holdet.

Ca. en uges tid før kursusstart får du tilsendt yderligere oplysninger omkring login og afvikling af kurset. 

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte underviseren, Gert Laursen, på info@advice360.dk eller telefon 2360 8433.

 

Målgruppe 
Alle der arbejder med grafisk design

Tid & sted
19. januar kl. 9.00-13.00
Online-kursus

Pris
Medlemmer af Creative Club: 250 kr. 
Øvrige: 950 kr. 

Tilmeldingsfrist
17. januar // Max. 14 kursister

Udsolgt
Men du kan skrive dig på ventelisten nedenfor.

JEG VIL GERNE

på venteliste

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af GRAKOM