Creative Hub

Vi ved, at du konstant hungrer efter ny inspiration og dugfriske trends. Derfor håndplukker vi de mest relevante indsigter til dig, koger dem ned til essensen og serverer dem for dig appetitligt og veltilberedt, så du kan forblive knivskarp.

Bureaunyt uge 4

Sunrise vinder latinamerikansk vinproducent som kunde. Jysk bureau prøver fire dages ugen af. Og så er der en lille snack fra strategisk direktør hos Vice Nordic.

Læs mere

Bureaunyt uge 3

New Balance skal have SoMe spredt ud i Norden. To Irma produktlinjer har fået ny identitet, og Husquarna får mænd til at tjekke helbred og værktøj. Alle sammen hjulpet på vej af bureauer. Læs også om nyt mediebureau til 3 og flere andre bureaunyheder.

Læs mere

Bureaunyt uge 2

SPRING Production går ind på det britiske marked, mens Beruf åbner i Hillerød. DigitalPR lander tre kunder, og Umwelt skal markedsføre 5.000 boliger i Norden. Peytz har lavet medieplatform i abonnement, og en fusion har fundet sit navn.

Læs mere

Bureaunyt uge 51

Frankly markedsfører CO2-beregner for Nordea, og Stagis udvikler ny identitet til konsulenthus. Læs også om fodboldfruer, der står bag fond for udsatte børn samt et globalt pitch for influencerbureau samt nye kunder til Noted og Clienti.

Læs mere

Bureaunyt uge 50

Læs om Kompas Kommunikation og /KL.7s nye kampagne fra Spillemyndigheden om spilafhængighed; om Creative Zoo, der skal designe Ugeskrifts for Lægers nye blad; og se Umwelts film for schweizisk feriedestination.

Læs mere

Bureaunyt uge 49

Gonzo Media gik konkurs i sidste uge. Nu genopstår det med ny ejer. Læs også om nemlig.coms julefilm, som er en række hjemmevideoer fra danskerne. Sunrise står bag. Samt om Kontrapunkts nye identitet til TDC Net og et kaffekoncept fra Egmont Creative til Molslinjen.

Læs mere

Bureaunyt uge 48

Fireball søsætter tre nye kampagner for tre forskellige kunder. Fingerspitz får ny kunde. Det gør Publico også – den største i bureauets historie. Og så flytter et par bureaugrupper.

Læs mere

Bureaunyt uge 47

Tre nye bureauer – et af dem med ex-Nord DDB-folk i spidsen. Freelance tekstforfatter giver ord til nyt skobrand, bureauet Barkas samarbejder med MØ, Hesehus og Nørgård Mikkelsen samarbejder om ny kunde, og så har Everland udviklet speciel effects til genbrugsdåser.

Læs mere

Bureaunyt uge 46

No Zebra, Clienti, Storm & Goto, Pong og Kathart Interactive har hhv. lanceret sites, apps, blevet leadbureau og lavet design. Se her hvem der har gjort hvad.

Læs mere

Bureaunyt uge 45

Læs om at bureau står bag ny konference i Aalborg, og at filmproduktionsselskab vil være mere miljøvenlige. Og så flytter et datadrevet marketingselskab til startup-miljø på Københavns Universitet.

Læs mere

Er du blevet

nysgerrig?

Vil du opdateres på hvad der sker i Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mail.

En del af GRAKOM